Doelgerichte visualisatie

Hoe je door focus je doelen behaalt!

Visualisatie is een ervaring en een oefening om op een ideale situatie, het ideale proces of de ideale uitkomst te focussen.
Bijna iedereen kan in beelden denken. Je visualiseert dus als het ware al op een natuurlijke wijze.

Denk maar eens aan een paarse olifant….!! Hoogstwaarschijnlijk zie je hem nu al!!

Tijdens de cursus Doelgerichte visualisatie leer je het bewust sturen van beelden en verwezenlijken van doelen in je hoofd. Je versterkt gedachten die zich richten op het behalen van jouw duidelijke doel.

Je leert op deze wijze denk- en ontwikkelprocessen te versnellen, en hoe visualisatie je ondersteund in prestatieverbetering. Denk bijvoorbeeld aan klanttevredenheid, productontwikkeling, effectief delegeren, enz.

Door je verbeeldingskracht kun je toekomstig succes ervaren en bedenken hoe je dit kunt bereiken. Visualisatie kan je helpen doelen in het leven te behalen die je anders moeilijk zou bereiken. Je kunt leren de juiste doelen stellen, je op duidelijke doelen te concentreren en je voorstellen dat je deze behaalt. Door dit te doen breng je het verlangen en de toewijding naar voren om focus te winnen en vast te houden aan je ambities totdat ze realiteit worden.

Opzet training

De cursus omvat 3 lesdagen, van 10.00 tot 17.00 uur.

Locatie en Data

Stationstraat 157, 6361 BH Nuth.

Donderdag 23 mei 2024
Donderdag 20 juni 2024
Donderdag 5 september 2024

Op aanvraag ook als incompany-training en/of maatwerk beschikbaar.

Kosten

De kosten bedrag € 770,00 per persoon. Dit bedrag is inclusief koffie/thee en lunch. Onze trainingen zijn vrijgesteld van BTW.

Scroll to Top